Sjefkok.nl (www.sjefkok.nl) is een super gebruiksvriendelijk platform waar thuiskoks hun maaltijden kunnen verkopen. Dit omdat ze teveel gekookt of gekocht hebben en het superzonde vinden om het eten weg te gooien. Maar je kunt ook Sjef worden omdat je een passie hebt voor koken en het gewoon leuk vindt om anderen af en toe van je kookkunsten te laten genieten. Kortom: Sjefkok is een platform voor consumenten door consumenten. Super leuk en lekker :) 

Hoe word je Sjef? 

Wij houden van simpel. Binnen 2 minuten is het geregeld. Je vult enkel het maaltijdformulier (link komt binnenkort!) in en je kunt beginnen!

Info

Bied een maaltijd aan zo vaak als jij wil:  iedere dag, 2 keer in de week of 4 keer per maand. Een keer geen zin of tijd om te sjeffen? Geen probleem, je zit nergens aan vast!

Je bepaalt zelf het soort gerecht, het aantal porties en de prijs en wanneer de maaltijden kunnen worden opgehaald. Zo kun je bijvoorbeeld ook standaard wekelijks lasagne op woensdag aanbieden: vers op de dag zelf of diepgevroren. Wij verwerken jouw maaltijden binnen 24 uur op www.sjefkok.nl.

Wij promoten Sjefkok.nl in Boxtel en omgeving. Als iemand jou maaltijd koopt, krijg je van ons een seintje. Goed om te weten: Sjefkok.nl hanteert een servicefee van 11% per bestelling. Deze marge zetten we boven op de prijs die jij als Sjef vraagt!

P.S. Check ook even onze veelgestelde vragen en algemene voorwaarden op onze website. Mocht je vragen hebben, laat het ons vooral weten. We zouden het superleuk vinden om jou als Sjef te mogen verwelkomen.