Hoe verwarm ik de maaltijden?

Onze Sjefs zorgen altijd voor een instructie over hoe je de maaltijd het beste kunt opwarmen. Over het algemeen geldt dat je een bevroren maaltijd 8-10 minuten in de magnetron op 600 watt. Let er op dat elke magnetron weer anders reageert. Het kan dus best zijn dat je de magnetron op een lager wattage of kortere tijd moet instellen. Houd dit dus goed in de gaten als je voor het eerst een bevroren maaltijd opwarmt. Het is uiteraard ook mogelijk om de maaltijd in een pan of in de over op te waren. Houd rekening met een langere opwarmtijd.

Hoe betaal ik de maaltijden?

De maaltijden reken je af in de webshop van sjefkok.nl. Sjefkok.nl zorgt er vervolgens voor dat dit bedrag (minus de service fee) wordt overgemaakt naar de Sjef. Contant betalen aan de deur of met een tikkie betalen is niet mogelijk.

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

Als koper kun je eenvoudig online betalen zonder verrassingen! De prijs die je online ziet, is ook echt de uiteindelijk prijs bij afhalen. Geen verborgen kosten!

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Kopers kunnen na aankoop van de maaltijd maximaal 72 uur voor het moment dat de maaltijd zou worden afgehaald annuleren. Dit vanwege de inkoop & voorbereidingstijd van de Sjefkok. Annuleren kan na betaling enkel via info@sjefkok.nl. Het verschuldigde bedrag wordt dan binnen 10 werkdagen teruggestort. Binnen 72 uur is er geen restitutie mogelijk en wordt het totaalbedrag min de service fee aan de Sjef uitgekeerd.

Aan welke dieetwensen voldoen de maaltijden?

De ingrediënten per maaltijd worden door de Sjef gemeld. Eventuele extra wensen zoals vegan, halal of lactosevrij worden waar mogelijk ook toegevoegd. Deze informatie per maaltijd wordt gegeven vanuit aanwezige kennis per Sjef. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Zijn de maaltijden via Sjefkok.nl gezond?

De maaltijden worden sowieso met liefde bereid. Iedere Sjef en iedere maaltijd is anders. Een Pasta Carbonara is in basis wat minder gezond (lees meer calorieën) dan bijvoorbeeld een rijstschotel met vis. Ben je op dieet of kies je bij voorkeur voor een extra gezonde maaltijd, kijk dan bij de maaltijden naar de ingrediënten.

Hoe wordt het eten verpakt?

De Sjefs zorgen voor de verpakking. Dit is over het algemeen een (herbruikbaar) vershoudbakje. Gebruik je het bakje niet meer? Dan zouden we het fijn vinden als je het bakje weggooit volgens de afvalscheiding regels. Sjefkok streeft ernaar om in de toekomst te zorgen voor een zo duurzaam mogelijke manier van verpakking.

Hoe komt de maaltijd bij mij?

Op dit moment kent Sjefkok enkel de optie ‘afhalen.’ In de toekomst breiden we dit graag uit naar ‘bezorgen’ en als het even zou kunnen ‘aanschuiven’. Haal je je maaltijd op? Dan zouden we het tof vinden als je dit op een zo milieuvriendelijke manier doet. Bijvoorbeeld op de fiets: ook nog eens heel goed voor je!

Hoe kan ik een Sjef een compliment geven?

Het beste compliment is uiteraard nog een maaltijd bestellen bij dezelfde Sjef. Wat ook een mooi compliment is, is als je op Instagram of Facebook een leuk bericht plaatst met daarbij #sjefkok. Wij zorgen dan dat deze review onder de aandacht komt bij andere (potentiële) kopers.

De maaltijd viel tegen, wat nu?

Alle maaltijden worden met liefde bereid, maar het kan zomaar zijn dat het niet je smaak is. Of dat je een verbetertip hebt voor een Sjef. Als je dit laat weten via info@sjefkok.nl dan zorgen wij ervoor dat jouw bericht bij de betreffende Sjef terecht komt.

Hoe zit het met de aansprakelijkheid van Sjefkok?

Sjefkok.nl doet er alles aan om iedereen duidelijk te maken wat onze hygiëne- en gedragsregels zijn en is verantwoordelijk voor het geven van juiste informatie voor zover dit mogelijk is. Sjefkok.nl is echter niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die voortvloeien uit het delen van maaltijden of het contact tussen koper en Sjef.

Wat doet Sjefkok aan maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Sjefkok.nl is ontstaan om mensen met elkaar in verbinding te brengen. Sjefkok verbindt passie voor koken met gemak, gezondheid, verspilling en sociale cohesie. Op deze manier sjeffen we met elkaar een mooiere wereld. Simpel en vooral heel leuk en lekker.